Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

De Rijenborch trilogie geschreven door Burgers-Drost Julia - hetboekenplankje.nl
Titel: De Rijenborch trilogie
Schrijver: Burgers-Drost Julia
Categorie: Streekroman
Prijs: € 3.50
   
Beschrijving:
Julia Burgers-Drost - De Rijenborch trilogie

-Trouw aan het hart:
Naast de titel van Freule erft Emilie van Berkhoven ook het huis van haar grootmoeder. Een statig buiten dat veel onderhoud vraagt. Wanneer het huidige personeel niet langer wil blijven, moet Emilie op zoek naar nieuwe bezetting. De vrouw van Tuinman Baardmans biedt zich aan en via een advertentie wordt het personeel anagevuld met Anthe Bernaerts en de dames Vossen. Om het onderhoud van het huis te kunnen bekostigen, gaat Emilie accoord met een artistiek tuinplan, aangelegd door de broers Van Gemert. Ze ontmoet Dirk Otto vom Mallinckroot, een projectontwikkelaar die haar ook een voorstel doet. Maar de herinnering aan de oorlog zijn zo verweven met haar familiegeschiedenis dat ze hem resoluut de deur wijst. Anthe wordt echter verliefd op hem, maar hoe staat Emilie daar tegenover? Met de komst van nichtje Christie worden nog meer plannen gemaakt om het landgoed betaalbaar te houden. En wat is er toch aan de hand in de kapel? Daar gebeuren vreemde dingen...

-In de verte klinkt muziek:
Landgoed 'De Rijenborch' staat al jaren bekend als een veelzijdig studiecentrum met een grote verscheidenheid aan creatieve cursussen. Het bijbehorende park met een bijzondere beeldentuin is opengesteld voor het publiek en is populair bij tuinliefhebbers en kunstkenners. Wanneer de eigenaresse van 'De Reijenborch', freule Emilie, met haar man en kinderen naar Kenia verhuist, wordt de dagelijkse leiding overgedragen aan Emilie's nichtje Christie van Berkhoven. Christie draagt een geheim bij zich en denkt dat niemand op de hoogte is. Maar daarin vergist zij zich... Op 'De Rijenborch' blijkt tekendocent Karsten Reintjes niet alleen een geslaagd kunstenaar maar ook een begaafd musicus te zijn. Zijn idee om een cursusweek voor invaliden te organiseren, wordt een groot succes. Het daar ontstane muzikale kwartet krijgt wereldwijde bekendheid. Maar is dit succes het geluk dat Karsten zoekt? En Christie, geeft zij haar heimelijke liefde nog een kans?

-Letta's bestemming:
Letta vom Mallinckroot, de dochter van Emilie van Berkhoven weet het zeker: zij zal later De Rijenborch gaan besturen. Haar ouders willen daar echter niets van weten. Als Letta van haar oma hoort dat haar hulp, Debbie van Wijngaarden, de zomermaanden op De Rijenborch gaat werken, heeft ze haar plan al klaar: ze ruilt met haar en gaat als 'Debbie' aan de slag. Het wordt een zomer om nooit te vergeten!

Bij open verzending is de porto �3.00 anders �6.75

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
De Rijenborch trilogie - Voorkant

De winkelwagen is leeg!