Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Zonlicht op het land geschreven door Thijssing-Boer Henny - Leni Saris Gerda van Wageningen - hetboekenplankje.nl
Titel: Zonlicht op het land
Schrijver: Thijssing-Boer Henny - Leni Saris Gerda van Wageningen
Categorie: streekroman
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Een schitterende omnibus met drie complete romans van bekende Nederlandse auteurs.

In De gesloten cirkel door Henny Thijssing-Boer heeft Koosje Kijlstra niet in de gaten dat het tussen haar en haar man Bastiaan Blanken niet meer gaat. Hij vertelt haar dat hij van een ander houdt, maar niet van Koosje wil scheiden. Even accepteert ze dat, maar als Bastiaan voorstelt zijn geliefde in huis te nemen, is de maat vol. Ze gaan uit elkaar en Koosje verhuist naar het noorden. Dan hoort ze dat het met Bastiaan helemaal niet goed gaat…

Leni Saris vertelt in Herinnering aan Tjula over Lilith Vervessem en haar vier grote liefdes: haar vader, haar elegante tante Henriët in Parijs, haar dierbare 'oom' Max en haar kunstwinkeltje op het landgoed van oom Max. Zijn neef Mark van Gravendeel zou graag Liliths vijfde liefde willen worden, maar zij ziet in hem slechts een bemoeizieke jongenman. Totdat oom Max verdwijnt en Mark zich als reddende engel in de nood ontpopt!

Koren en kaf door Gerda van Wageningen, gaat over Francine Reedijk, een welgestelde boerendochter en daarom een veel begeerde partij. Verliefd is ze nooit geweest, maar ze verloofd zich met Daniël van de Velde, omdat haar vader dat wil. Als ze echter Rein Reinders ontmoet, slaat de liefde toe en komt Francine in een tweestrijd terecht!

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Zonlicht op het land - Voorkant

De winkelwagen is leeg!