Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Wat ouders bindt geschreven door Vroegop -Zandbergen Lydia - hetboekenplankje.nl
Titel: Wat ouders bindt
Schrijver: Vroegop -Zandbergen Lydia
Categorie: streekroman
Prijs: € 1.50
   
Beschrijving:
Aan de buitenkant van de stad is een nieuwe wijk. Daar wonen Christiaan en José van Wingerden. Hun huis is van alle gemakken voorzien. Zij hebben allebei een baan naar hun zin en een goed inkomen. Het lijkt erop dat al hun wensen vervuld zijn. Maar hioj José is er het verlangen naar een baby.
Ze zijn ruim acht jaar getrouws en hun huwelijk is nog kinderloos. Christiaan accepteert dat. Hij geniet van hun huis. In zijn vrije tijd tuiniert hij. José heeft geen tijd hem daarbij te helpen omdat ze vijf dagen per week als secretaresse bij een exportbedrijf werkt. Als haar werkgever gaat rentenieren, wordt hij opgevolgd door Rob Berkhout. In het begin kost het José moeite aan het samenwerken met hem te wennen. Dat gaat later beter. Hij vraagt haar op een gegeven moment of ze hem drie dagen wil vergezellen naar een beurs in Duitsland./ José besluit met Rob mee te gaan. Christiaan heeft zijn bedenkingen.
Het uitstapje gaat niet helemaal zoals José zich voornam. Te laat beseft zij het gevaar van het samenzijn met Rob. Al geeft ze hem duidelijk te verstaan dat zij van Christiaan houdt.
Is het huwelijk van José en Christiaan bestand tegen alle twijfels die zij ten opzichte van elkaar hebben?

GROOTLETTERBOEK

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Wat ouders bindt - Voorkant

De winkelwagen is leeg!