Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Diana op zoek naar liefde geschreven door Morton Andrew - hetboekenplankje.nl
Titel: Diana op zoek naar liefde
Schrijver: Morton Andrew
Categorie: biografie
Prijs: € 3.50
   
Beschrijving:
De meest complete biografie, met de cruciale laatste vijf jaar.
Begin jaren negentig verleende een wanhopige prinses Diana medewerking aan wat een geruchtmakende biografie en een internationale bestseller zou worden. De auteur van die biografie, Andrew Morton, heeft nu de laatste vijf jaar van haar leven beschreven. Wie kan dat ook beter dan hij?
De vijf cruciale laatste jaren van Diana's leven waren een zoektocht naar wie zij zelf was. Bedrogen, verstoten, eenzaam en opgejaagd door de pers zocht zij een nieuwe weg in haar leven. Geborgenheid en liefde was wat zij vooral hoopte te vinden.
Vijf cruciale jaren als een reis, begonnen met hoop, eindigend in wanhoop... en de dood. Diana's reis was een zoektocht naar wie zij zelf was. Bedrogen, verstoten, eenzaam en opgejaagd door de pers zocht zij een nieuwe weg in haar leven. Geborgenheid en liefde was wat zij vooral hoopte te vinden.
Morton baseerde zich voor dit boek op nog niet eerder gepubliceerde gesprekken met Diana. Vrienden en adviseurs durfden nu pas hun verhaal te vertellen.
Morton schreef de definitieve biografie van de meest bewonderde en geliefde vrouw van deze tijd.
Van Andrew Mortons Diana: Het ware verhaal zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
Andrew Morton is een van de bekendste en meest vernieuwende vip-biografen. Zijn boeken over Monica Lewinsky (Monica's Story) en David en Victoria Beckham (Posh & Becks) werden internationale bestsellers. De biografie Diana: Het ware verhaal veranderde fundamenteel de kijk op het Britse koningshuis. Morton werd vele malen onderscheiden, onder andere als Auteur van het Jaar en Onderzoeksjournalist van het Jaar.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Diana op zoek naar liefde - Voorkant

De winkelwagen is leeg!