Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

kijk op boerderijen - Landleven geschreven door Wijnstra Arjan - hetboekenplankje.nl
Titel: kijk op boerderijen - Landleven
Schrijver: Wijnstra Arjan
Categorie: Splinternieuw informatief
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Splinternieuw boek

In sprankelende woorden en prachtige beelden laat schrijver en fotograaf Arjan Wijnstra details zien die in het voorbijgaan zo gewoon lijken, en dat toch niet zijn. Hij leert de lezer anders kijken naar het agrarisch erfgoed; vaaltschuren in de Achterhoek, dakpankapbergen in Noord-Holland en eikengaarden in Twente.
Arjan toert door het ganse land op zoek naar bijzondere deuren, tekens in de top van gevels, gekke bijgebouwtjes en opvallende kozijnen, en weet hij feilloos de weg naar de Boerderijenstichtingen en lokale kenners die hem op weg helpen. Arjan luistert, schrijft en maakt foto's. Zo goed, dat hij de lezers van het tijdschrift Landleven iedere uitgave verrast met al de bijzondere aspecten die streeksgewijs in boerderijenland voorkomen.
'Kijk op Boerderijen' is een bundeling van de serie, uiteraard anders opgemaakt, met frisse beelden en met artikelen die nog niet in het blad zijn verschijnen. Bij elkaar geeft het een heerlijk beeld van ons agrarische erfgoed.
Een schitterend boek, met de mooiste boerderijen, de meest treffende omschrijvingen, kortom een boek dat iedereen met een hart voor het landelijke leven zou moeten hebben.
Zeer uitgebreide promotie in Landleven en de andere Agrarische tijdschriften
Fotograaf en schrijver Arjan Wijnstra (Wijdewormer, 1962) heeft altijd interesse in boerderijen en het boerenleven gehad. Als kind al wilde hij boer worden, maar dan wel op een bedrijf waar de dieren het goed zouden hebben. Inmiddels is Arjans jeugddroom uitgekomen en runt hij, samen met zijn vrouw Natjasja Bekkers, in het buitengebied van Vorden een kleinschalig, biologisch boeren bedrijf met een flinke moestuin, kippen, paarden, varkens en melkkoeien.
Arjan heeft in opdracht van Hoefslag, MenSport, Bit en Landleven diverse reportages gemaakt.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
kijk op boerderijen - Landleven - Voorkant

De winkelwagen is leeg!