Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

True Food-koken met respect voor de seizoenen geschreven door Solomon Carrie - hetboekenplankje.nl
Titel: True Food-koken met respect voor de seizoenen
Schrijver: Solomon Carrie
Categorie: splinternieuw kookboek
Prijs: € 2.50
   
Beschrijving:
Splinternieuw kookboek zit nog in de folie

Koken met seizoensproducten
Koken met respect voor de seizoenen en met lokale ingrediënten is niet alleen smaakvoller, je doet er ook de natuur een plezier mee. Lokale seizoensproducten hebben een veel intensere smaak dan verwerkte of geïmporteerde producten. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker, omdat de voedingswaren geen duizenden kilometers moeten afleggen met de boot of het vliegtuig. Carrie Solomon helpt de lezer om de voetprint van een maaltijd te begrijpen en te evalueren. Ze benadrukt dat hierbij zeker niet ingeboet moet worden aan verscheidenheid in ingrediënten. In haar boek geeft ze voor elk seizoen heerlijke recepten met de oogst van dat moment.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
True Food-koken met respect voor de seizoenen - Voorkant

De winkelwagen is leeg!