Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Reisgids voor de frontlijn geschreven door Karskens Arnold - hetboekenplankje.nl
Titel: Reisgids voor de frontlijn
Schrijver: Karskens Arnold
Categorie: Splinternieuw informatief
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Splinternieuw boek

Reisgids voor de frontlijn 1e druk is een boek van Arnold Karskens uitgegeven bij Prometheus. ISBN 9789044625998

Wat doe je als op een vakantieterras plots de kogels om je oren vliegen? Als je s morgens wakker wordt en buiten je hotel een oorlog woedt? Of als een terrorist op je hotelkamer klopt?

Geweld kan de moderne reiziger overal treffen. Op een trektocht door Azie of een safari in Afrika, maar ook tijdens een vakantie aan de Middellandse Zee.

In dit overlevingshandboek geeft Arnold Karskens talloze handige tips en lessen om uit benarde situaties in het buitenland te geraken. Van een goede voorbereiding, via het herkennen van wapens en het reizen door een conflictgebied, eerste hulp bij oorlogsgewonden, tot wat te doen bij een gijzeling of ontvoering.

Niet alleen put Karskens uit zijn eigen ervaringen, ook tientallen zeer ervaren collega-reizigers - onder wie Floortje Dessing - oorlogsverslaggevers, diplomaten en hulpverleners delen hun meest indrukwekkende overlevingsverhalen en geven adviezen over de gebieden die zij goed kennen. Reisgids voor de frontlijn is dan ook de beste levensverzekering als je niet even naar huis kunt bellen voor raad.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Reisgids voor de frontlijn - Voorkant

De winkelwagen is leeg!