Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Denk me weg geschreven door Haslett Adam - hetboekenplankje.nl
Titel: Denk me weg
Schrijver: Haslett Adam
Categorie: Splinternieuw roman
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Splinternieuw boek nog in de folie

Als Margarets verloofde John in de jaren zestig wordt opgenomen vanwege een ernstige depressie komt ze voor een moeilijke keuze te staan: gaat ze ondanks zijn aandoening met hem verder of gaat ze de pijn die het haar kan opleveren liever uit de weg? Denk me weg is het onvergetelijke verhaal dat voortvloeit uit deze allesbepalende beslissing.

Het middelpunt van het verhaal is Michael, de oudste zoon van Margaret en John. Een briljante maar angstige muziekfanaat, die het leven alleen aankan door er de spot mee te drijven. Een even belangrijke rol spelen Michaels jongere zusje en broertje - de verstandige en betrouwbare Celia en de ambitieuze en uiterst beheerste Alec. Zij doen er samen met hun moeder alles aan om voor Michael te zorgen, die steeds verwarder en wisselvalliger wordt.

Met zijn opvallende emotionele precisie en zijn levendige, vernieuwende taalgebruik heeft Adam Haslett iets zeldzaams geproduceerd: een roman die onze kijk op de belangrijkste personen in ons leven werkelijk kan veranderen.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Denk me weg - Voorkant

De winkelwagen is leeg!