Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Achter een struik geschreven door Brusselmans Herman - hetboekenplankje.nl
Titel: Achter een struik
Schrijver: Brusselmans Herman
Categorie: Splinternieuw roman
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Splinternieuw boek

Luk Pampee is filosoof. N'Konko Zundi is ook filosoof. Noëlle Le Fure ook. Een bekende Vlaamse auteur laat de fictie achter zich en is ook filosoof geworden. Samen met nog een aantal anderen nemen ze deel aan een belangwekkend filosofisch congres in Gent, Vlaanderen. Nadat dit congres is afgelopen gebeurt er iets verschrikkelijks, gevolgd door een omstandig politieonderzoek en een aangrijpend proces in de rechtszaal. De Vlaamse auteur bekijkt de gebeurtenissen vanop een afstand en besluit om, met de hulp van z'n geliefde, de weg naar de literatuur terug te vinden.
Achter een struik is een grappige, ontroerende roman, bevolkt met personages die alleen uit de koker van Herman Brusselmans hadden kunnen komen. De lezer maakt allerlei strapatsen en buitelingen en oproer en gezwam mee, en amuseert zich ondertussen te pletter. Herman Brusselmans heeft voor de zoveelste keer z'n voorheen al torenhoge niveau een schop naar boven gegeven.
Herman Brusselmans (1957) publiceerde reeds meer dan vijfenzeventig romans. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Achter een struik - Voorkant

De winkelwagen is leeg!