Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

ALS HARTEN ELKAAR VINDEN geschreven door Kray-Sijsma Cateau - hetboekenplankje.nl
Titel: ALS HARTEN ELKAAR VINDEN
Schrijver: Kray-Sijsma Cateau
Categorie: streekroman
Prijs: € 1.00
   
Beschrijving:
Omnibus Als harten elkaar vinden geschreven door Cateau Kray-Sijsma

Hierin zijn opgenomen:

1-Dit is het verlangen
Is een huwelijk zonder kinderen zinloos? Tante Hes en oom Ben hebben dit probleem op hun eigen wijze opgelost. Hun antwoord is een volmondig nee. Ze staan midden in het leven, zijn een vraagbaak voor veel jongeren en ook volwassenen komen er graag, want het is er
gezellig en men vindt er altijd een luisterend oor.
Anders ligt het bij Sippie en Niek Andringa. Sippie is zo helemaal het type voor een groot gezin. Maar het lijkt er niet op dat ze dit ooit zal krijgen. In het jonge gezinnetje dreigt dit probleem uit te groeien tot een diepe tragedie. Er gebeurt iets waardoor Sippie zo in een crisis komt, dat zelfs Niek niet meer in staat is om haar te helpen.
Zal Sippie erin slagen haar leven zinvol te doen zijn, met of zonder kinderen?Zal zij toch eens het moederschap kennen?

2- Gestild verlangen
Vivian Andringa beseft dat je, als je plotseling de liefste die je hebt, moet afstaan aan een ander, twee dingen kunt doen. Bij de pakken gaan neerzitten en je overgeven aan het verdriet of je hoofd in de nek gooien en aanpakken- werk of studie. Dat laatste doet Vivian, zodat kennissen en vrienden denken dat het zeker niet zo diep zat tussen Robert en haar. Maar moeder Andringa ziet scherper en maakt zich ongerust. Vivian geeft haar echter geen kans, gaat zelfbewust haar weg. Die weg leidt haar naar een ver land, waar ze Eppo Vanderbilt ontmoet. Zal Eppo in staat zijn het pantser rond haar hart te doorbreken?

3- Wachten op antwoord
Vivian, niet zo huishoudelijk aangelegd, doet in het huwelijk haar uiterste best in de dagelijkse bezigheden volle bevrediging te vinden. Maar ze beseft dat de komst van een baby haar geluk compleet zou maken. Op zeer indringende wijze ervaart ze echter dat juist met de geboorte van hun zoontje de zorgen haar huwelijk binnen komen. Zal Vivian zover komen dat ze het kruis, dat hen met de komst van de kleine Mark wordt opgelegd, blijmoedig kan dragen?

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
ALS HARTEN ELKAAR VINDEN - Voorkant

De winkelwagen is leeg!