Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Netwerk geschreven door Smeets Mart - hetboekenplankje.nl
Titel: Netwerk
Schrijver: Smeets Mart
Categorie: sport
Prijs: € 1.00
   
Beschrijving:
Max Kwenter is een Nederlandse tennisspeler die in korte tijd de top-10 heeft bereikt en furore maakt met zijn geweldige service, zijn onorthodox geslagen backhand en zijn opvallende manier van met vrouwen omgaan. Hij neemt het leven zoals het op hem af komt: speels, luchtig en gemakkelijk. Hij bereikt de halve finales van Wimbledon en de US Open, en wint in zijn eerste Grand Slam in het gemengd dubbelspel in Australi�. Maar winnen is geen must, plezier maken is het belangrijkste.
Tijdens een party in Key Biscayne ontmoet Kwenter de vrouw van de hoofdsponsor van de tennisbond. De affaire die daaruit voortkomt, maakt van zijn dagelijks leven een chaos. Vreemd genoeg heeft dat geen effect op zijn sportieve prestaties - het aantal winstpartijen neemt alleen maar toe. Als hij op het punt staat de nummer 1 van de wereldranglijst te worden, groeien zijn priv�problemen hem boven het hoofd. Het wordt nu life in the fast lane, met alle nadelen van dien.
Tijdens het jaarlijkse slottoernooi The Masters, waar Kwenter wereldkampioen kan worden, zal moeten blijken wat sterker is: zijn service of zijn niet-aflatende honger naar avontuur.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Netwerk - Voorkant

De winkelwagen is leeg!