Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Heftige Hartstocht geschreven door Smith Karen S. - hetboekenplankje.nl
Titel: Heftige Hartstocht
Schrijver: Smith Karen S.
Categorie: erotische roman
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Ik probeerde kalm te blijven, maar dat viel niet mee. Daar kwam hij aan, in zijn leren pak. Ik was in shock. Mijn hele lichaam schreeuwde om hem
De spontane Emma heeft geen zin om naar de bruiloft van haar nichtje te gaan. Al die saaie gesprekken en slechte danspartners. Maar deze bruiloft blijkt anders. Emma ontmoet een heerlijke man en gedraagt zich nog schandaliger dan men van haar gewend is. Met de fanatieke motorrijder Kit is het lust op het eerste gezicht. Emma verspilt geen seconde van haar tijd om achter de feesttent een afspraak met hem te maken. Het voldane stel krijgt de kans niet om afscheid te nemen. Emma vreest haar aantrekkelijke minnaar nooit meer te zien. Tot de volgende bruiloft zich aankondigt met wilde avonturen en losbandige seks.
Heftige Hartstocht verscheen oorspronkelijk in Engeland in de succesvolle erotische serie Black Lace. Het grote succes valt te verklaren door de nietsverhullende verhalen waarin de erotische fantasie├źn van vrouwen op expliciete wijze worden beschreven.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Heftige Hartstocht - Voorkant

De winkelwagen is leeg!