Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Tom Cruise geschreven door Morton Andrew - hetboekenplankje.nl
Titel: Tom Cruise
Schrijver: Morton Andrew
Categorie: biografie
Prijs: € 1.00
   
Beschrijving:
Tom Cruise was ooit een veelbelovend jong acteur, getrouwd met Nicole Kidman. Geslaagd acteur is hij nog steeds, maar Nicole behoort inmiddels tot zijn verleden. Tussen Top Gun en nu is Cruise 360 graden gedraaid wat levensvisie betreft. Als fanatiek aanhanger van de Scientology Church raakt hij regelmatig in opspraak, of hij nu Brooke Shields aanvalt op het gebruik van antidepressiva na haar bevalling, of een bizar wervingsfilmpje maakt voor de kerk. Biograaf Morton vroeg zich net als zovelen af hoe het mogelijk is dat Cruise, en vele rijke geslaagde en beroemde mensen mťt hem, zo vatbaar zijn voor het gedachtegoed van fanatiekelingen. Morton schreef een spraakmakend boek over zijn theorieŽn en bevindingen met als meest opmerkelijke conclusies:<
>1. Tom moest onder druk van de Scientology Church scheiden van Nicole, omdat zij overtuigd katholiek was
>2. De Scientology-leider David Miscavige ging met Katie en Tom mee op huwelijksreis
>3. Volgens aanhangers van de Scientology Church is Tom de nieuwe Messias
>4. Al het personeel van de familie Cruise is van de Scientology Churc
>5. Dochter Suri is verwekt met het zaad van de overleden Scientology Church-oprichter L. Ron Hubbard

Een boek dat veel stof doet opwaaien en dat iedereen naast een overzicht van Tom Cruise' priv√©leven en carriŽre een inkijkje geeft in de geheimen van de Scientology.
"Hot Stories waar iedereen deze week over praat: mission impossible voor Tom om publicatie ongeautoriseerde biografie tegen te houden."
"Dit boek vertelt alles: van zijn jeugd tot aan zijn recente aanval op Brooke Shields. Na lezing begrijp je beter hoe Tom Cruise kon vallen voor de Scientology Church.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Tom Cruise - Voorkant

De winkelwagen is leeg!