Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Het Ongeluk geschreven door Larsen J.M. - hetboekenplankje.nl
Titel: Het Ongeluk
Schrijver: Larsen J.M.
Categorie: roman
Prijs: € 1.00
   
Beschrijving:
Ze wist dat ze uren, weken of zelfs maanden zou kunnen rennen, weg van het vreselijke ongeluk. Maar nooit zou ze de plek bereiken waar ze het liefst wilde zijn: die veilige plek, vier dagen geleden aan de oevers van het meer, net voordat het noodlot toesloeg
Op een warme middag in augustus, wanneer de pas gescheiden Ellen weer voorzichtig kan genieten van vakantie met haar zoons, gebeurt het ondenkbare. Een jetski komt te dicht bij de spelende kinderen en raakt haar jongste zoon, James. Hij zal nooit ouder worden dan elf jaar. De bodem van Ellens bestaan wordt op dat moment onder haar voeten weggeslagen. Heen en weer geslingerd tussen zelfverwijt, woede en angst gaat ze op zoek naar gerechtigheid. In de keuzes die ze dan moet maken voor haar toekomst en die van anderen, wordt ze met zichzelf geconfronteerd.
In heldere bewoordingen weet Judy Merrill Larsen het verlies en het verdriet van een moeder angstaanjagend realistisch en invoelbaar neer te zetten.

426Judy Merrill Larsen geeft Engelse les op een middelbare school in St. Louis. Ze is getrouwd en heeft vijf kinderen. Momenteel werkt zij aan haar tweede roman.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Het Ongeluk - Voorkant

De winkelwagen is leeg!