Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Omnibus geschreven door Beishuizen Tineke - hetboekenplankje.nl
Titel: Omnibus
Schrijver: Beishuizen Tineke
Categorie: roman
Prijs: € 1.00
   
Beschrijving:
Omnibus geschreven door Tineke Beishuizen
Hierin zijn opgenomen:
1-Als zand door mijn vingers
Wanneer Emma van der Merwe haar zuster Floor bezoekt omdat die jarig is, treft zij een leeg huis aan. Floor, die alleen woont sinds haar man jaren geleden in gezelschap van zijn vriendinnetje bij een vliegtuigongeluk om het leven is gekomen, is gezien de stapel kranten op de deurmat al geruime tijd weg.

De verdwijning van Floor is het begin van Emma. Tijdens haar zoektocht naar Floor dringt het steeds sterker tot haar door dat ze de mensen om zich heen nooit echt gekend heeft. Ook haar eigen zusje niet.

2- Dood door schuld
'Er zijn mensen die zeggen dat het de schuld is van het actiecomité dat Kirsten die avond stil en bleek als een wassen beeld op een brancard de ambulance in werd geschoven.'

Anne en haar man en kinderen leiden een onopvallend leven in een rustige en welvarende buurt. Maar dat verandert wanneer Anne een schoolgenootje van haar dochter aanrijdt. Terwijl Anne verteerd wordt door schuldgevoel, moet ze machteloos toezien hoe haar gezin te lijden heeft onder de situatie.

Een hartverscheurende roman over een gewoon gezin, dat door één seconde van onoplettendheid langzaam maar zeker ten onder gaat.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Omnibus - Voorkant

De winkelwagen is leeg!