Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Schaduwridder geschreven door Clemens James - hetboekenplankje.nl
Titel: Schaduwridder
Schrijver: Clemens James
Categorie: roman
Prijs: € 2.50
   
Beschrijving:
SCHADUWRIDDER
Met de serie Verboden & Verbannen wist James Clemens binnen korte tijd een grote internationale lezersschare aan zich te binden. In De Kronieken van de Godengebieder, het nieuwe epos dat begint met Schaduwval, wordt meteen duidelijk waarom hij wereldwijd in toenemende mate zo wordt gewaardeerd - James Clemens is verrassend origineel en hij schrijft overrompelend spannend.

Ooit behoorde Tylar de Noche tot de onbevreesde Schaduwridders van Myrillia, nu staat hij bekend onder een andere naam, een naam waarin de huiver doorklinkt: godengebieder.
Hoewel hij eerder vals beschuldigd werd van de moord op een godin, Meeryn van de Zomering eilanden, is Tylar tegen alle verwachtingen in weer opgenomen in de Orde van de Schaduwridders, zijn naam is in ere hersteld. Wat hij evenwel niet weet, niet kán weten, is dat dit eerherstel onderdeel is van een listig bedachte valstrik. Dat komt aan het licht als de naethryn uit de onderwereld en strijdkrachten uit IJsnest tegelijkertijd een dodelijk offensief inzetten waardoor Tylar en zijn vrienden vast komen te zitten.
Ondanks zijn kracht en krijgskunst kan Tylar er niet voor zorgen dat de Citadel van Tashijan, het eeuwenoude hoofdkwartier van de Schaduwridders, gespaard blijft. Dan blijkt dat het hart van de Orde al tientallen jaren geleden is aangevreten door rotting en verderf. Tylar en zijn bondgenoten hebben geen andere keuze dan te vluchten. Maar is er ergens ter wereld nog wel een plek waar zij veilig zijn voor het alles en iedereen aangrijpende kwaad?

'Met elk nieuw boek fascineert Clemens' vertelkunst me meer.' - Terry Brooks

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Schaduwridder - Voorkant

De winkelwagen is leeg!