Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Land van dromen geschreven door Dailey Janet - hetboekenplankje.nl
Titel: Land van dromen
Schrijver: Dailey Janet
Categorie: roman
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Chase Calder is een reus van een man en bovendien de kroonprins van het Calder-imperium. Tienduizenden koeien, een uitgestrekt gebied van grazige weiden en een van de grootste en welvarendste boerderijen van het westen van de Verenigde Staten zullen eens zijn bezit zijn. Eens zal Chase Calder de alleenheerser van de Triple C Ranch zijn.

Maggie O'Rourke is vijftien jaar oud als Chase haar pad kruist. De luiheid en gemakzucht van haar vader zijn de hoofdoorzaak van de armoede waarin zij en haar broer opgroeien. Haar kleding is schamel en door het vele harde werk op de kleine boerderij rest haar geen tijd om de school te bezoeken. Doch onder haar afgedragen, versleten jongenskleding klopt een warm hart en ontluikt een weelderig vrouwenlichaam.

Hun liefde bloeit op als een roos in het eerste zonlicht, doch de tijd keert zich tegen hen en een zwarte schaduw trekt over hun geluk. Intriges, leugens en bedrog drijven Chase en Maggie uit elkaar en lange tijd lijkt het alsof Maggie's hart uitsluitend nog plaats biedt voor wroeging en haat.

Maar diep, heel diep, op de bodem van dat gekwetste hart smeult nog steeds die vonk van hartstochtelijke liefde voor Chase, de enige man die haar tot ongekende extase bracht en die ze nooit geheel uit haar leven en gedachten kon bannen.

Dit is het verhaal van een zeldzame liefde tussen twee mensen die door het noodlot worden gescheiden doch elkaar uiteindelijk weer weten te vinden.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Land van dromen - Voorkant

De winkelwagen is leeg!