Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Als De Zon Weer Opgaat geschreven door Diversen - hetboekenplankje.nl
Titel: Als De Zon Weer Opgaat
Schrijver: Diversen
Categorie: streekroman
Prijs: € 3.50
   
Beschrijving:
Omnibus van drie eerder verschenen familieromans.

'Een oude eik was getuige' uit 1994 van Henny Thijssing-Boer gaat over een boerenzoon. Door een afwijking is hij niet in staat kinderen te verwekken en dit geheim bepaalt zijn leven. Hij trouwt uit eenzaamheid met een oudere weduwvrouw met een zoon. Dit huwelijk is al bij voorbaat gedoemd te mislukken. Later ontmoet hij via een contactadvertentie een gescheiden vrouw met vier kinderen en bij haar vindt hij eindelijk het geluk.

In 'Bonte vlinder' uit 1998 van Greetje van der Berg raakt de jongste dochter uit een gezin na een ongeluk de draad kwijt. Ze gaat aan de drugs en maakt daardoor haar leven en dat van haar familie tot een nachtmerrie. Uiteindelijk kiest ze voor zelfmoord. Het lukt haar ouders om na een lange weg de draad van hun leven weer op te pakken.

Het derde boek is van Gerda van Wageningen: 'Een lied van verlangen' uit 2000. Anne de Laet is nog geen dertig en al weduwe met een dochtertje van drie jaar. Uit eenzaamheid begint ze een relatie. Onverwacht wordt ze geconfronteerd met een geheim uit haar jeugd: haar zus blijkt haar moeder te zijn.

Drie gevoelig geschreven, makkelijk leesbare familieromans over veel problemen, zoals eenzaamheid en zelfmoord.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Als De Zon Weer Opgaat - Voorkant

De winkelwagen is leeg!