Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

GELUK ROND PETIT SOLEIL geschreven door Saris Lenie - hetboekenplankje.nl
Titel: GELUK ROND PETIT SOLEIL
Schrijver: Saris Lenie
Categorie: streekroman
Prijs: € 2.50
   
Beschrijving:
Een prachtige trilogie over de familie Eisinghe en hun Hongaarse verwanten, waarin lief en leed tezamen komen in het idyllische landhuis 'Petit Soleil'.

- In Kruisende wegen neemt Mathieu Eisinghe een weesmeisje mee naar huis. Erzsébet, een Hongaars meisje, groeit op met haar zes jaar oudere pleegbroer Hubert. Als Hubert trouwt en kort daarna zijn vrouw verliest, neemt 'Erszi' de opvoeding van zijn zoontje Freddy ter hand. Hubert huwt haar, maar meer omdat hij Erzsi meeneemt naar zijn boerderij in Frankrijk. Een vluchtelinge van de Hongaarse opstand, de gravin Von Kerenczy, herkent in Erszi haar doodgewaande dochter en brengt het tweetal volledig tot elkaar...

-Imree Eisinghe is in Weg van Wolkensteyn de dochter van Erszi en Hubert. Op bezoek bij een vriendin van haar moeder, ontmoet ze David Laets. Deze blijkt bij de inlichtingendienst te werken en samen lossen ze de ontvoering van zijn schoonzusje op. Maar de ontluikende liefde tussen de twee krijgt geen kans en Imree 'vlucht' terug naar huis, naar het veilige 'Petit Soleil'.

- De grootmoeder van Imree is in Op weg naar toen al hoogbejaard. Ze weet nog altijd niet wat er in 1956 tijdens de opstand met haar zoon is gebeurd. Imree gaat met haar echtgenote naar Hongarije om de gebeurtenissen te reconstrueren.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
GELUK ROND PETIT SOLEIL - Voorkant

De winkelwagen is leeg!