Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Het Leven Omarmen geschreven door van Wageningen, Burgers Drost, Thijssing Boer - hetboekenplankje.nl
Titel: Het Leven Omarmen
Schrijver: van Wageningen, Burgers Drost, Thijssing Boer
Categorie: streekroman
Prijs: € 2.50
   
Beschrijving:
Gerda van Wageningen - Late liefde: Sonia de Warrimont maakt zich zorgen om haar moeder, die na haar scheiding een nieuwe relatie krijgt en heimelijk hoopt ze dat het tussen haar ouders weer goed komt. Een etentje tussen Sonia, haar moeder en haar nieuwe liefde Stephen Mulder en Stephens dochter Lisa brengt duidelijkheid. Maar Lisa maakt het wel heel erg bont!

Julia Burgers - Drost - Nader dan een droom: Wat de liefde kan betekenen, ervaart de vierentwintigjarige Yenna Savenije aan den lijve als ze juridisch adviseur Albert Captein ontmoet. Ze is tot over haar oren verliefd en het duurt niet lang of hij komt bij haar thuis. Ook daar klikt het, maar dan doet zich iets vreselijks voor..

Henny Thijssing - Boer - In de band van een kind: Als Doety en Tjaard Hazelhoff hun zoontje aan wiegendood verliezen, zijn ze ontroostbaar om het gemis van hun kindje. De pas weduwnaar geworden Simon Zadelmaker is achtergebleven met zijn zoontje Jan en Doety besluit daar te gaan helpen. Ze heeft eerst alleen maar oog voor dit kind, maar langzaam verandert dat, met alle gevolgen van dien.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Het Leven Omarmen - Voorkant

De winkelwagen is leeg!