Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

ADEM VAN GELUK geschreven door van manen pieters, thijssing-boer, sarisis - hetboekenplankje.nl
Titel: ADEM VAN GELUK
Schrijver: van manen pieters, thijssing-boer, sarisis
Categorie: streekroman
Prijs: € 5.00
   
Beschrijving:
Adem van Geluk

Roepend in de wind door Jos van Manen Pieters vertelt het verhaal van Ruurd van Reest die theologie gaat studeren in Amsterdam. Hij woont er samen met zijn tweelingzuster Anneke en ze moeten rondkomen van haar salaris. Het is geen verpot maar het is gezellig en de vele vrienden komen er graag en vaak. Anneke en Ruurd ondervinden beiden dat liefde niet alléén maar geluk met zich meebrengt.

Henny Thijssing-Boer beschrijft in Als liefde honger lijdt het bestaan van Helmer Heidema die beseft dat hij zijn grote liefde Doortje Venhuizen te laat heeft ontmoet. Helmer zit dan al verstrikt in de netten van de mooie Liesbeth, die hem perse wil hebben...

De omnibus wordt besloten met een echt familieverhaal door Leni Saris: Edelsteentje. Het verhaal speelt zich af in een juwelierszaak die door de plotselinge dood van de oudste zoon geen kans meer op voortbestaan heeft. De dochter, Margriet, tracht echter de familietraditie voort te zetten en begint een leertijd bij een andere firma. Er ontstaan nogal wat moeilijkheden maar toch komt ook voor Margriet het geluk in zicht.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
ADEM VAN GELUK - Voorkant

De winkelwagen is leeg!