Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

De stille zonde geschreven door Dijkzeul Lieneke - hetboekenplankje.nl
Titel: De stille zonde
Schrijver: Dijkzeul Lieneke
Categorie: thriller
Prijs: € 1.00
   
Beschrijving:
Tijdens een schoolreünie wordt op de herentoiletten het lijk gevonden van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur Paul Vegter en zijn jonge assistente René hebben weinig aanknopingspunten. Een van de verdachten is David Bomer, een arrogante dertiger die kort daarvoor zijn zwangere vriendin heeft verlaten. Het is raadselachtig waarom hij na de dramatische avond uitgerekend een relatie begint met Eva Stotijn, alleenstaande moeder van een dochtertje van vier en net als David oud-leerling van de school. Eva's leven lijkt met de komst van David eindelijk een gunstige wending te nemen.

Maar spoedig blijkt dat hij met Eva speelt en haar gaandeweg in een wurggreep krijgt. Eva ziet nog maar één uitweg.
De stille zonde is een verrassende, ontroerende en bij vlagen poëtische thriller over intimidatie, chantage en machtsmisbruik. Een verhaal dat laat zien dat er recht bestaat buiten de wet

Lieneke Dijkzeul (1950) schreef meer dan vijftig kinderboeken, waarvan een aantal werd genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Haar laatste boek, Aan de bal, werd bekroond met een Vlag en Wimpel en de Glazen Globe, toegekend door het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap. Dijkzeul schrijft ook scenario's en liedjes voor tv-programma's.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
De stille zonde - Voorkant

De winkelwagen is leeg!