Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

WAT WARMTE KAN GEVEN (TRILOGIE) geschreven door Graaf de Anke - hetboekenplankje.nl
Titel: WAT WARMTE KAN GEVEN (TRILOGIE)
Schrijver: Graaf de Anke
Categorie: streekroman
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
1) Een plaats om te leven
Noortje is, na het plotselinge overlijden van haar man, berooid achtergebleven. Om toch goed voor haar dochtertje Judy te kunnen zorgen, zoekt en vindt zij een baantje in het huishouden. Zij komt terecht bij een oude dame en haar stille, geleerde zoon voor wie zij eerst wat schuw is. Later groeit er tussen hen een vriendschap waaruit beiden veel leren...

2) Waar liefde woont
De huishoudster Noortje Folmer erft een aanzienlijke som geld van de oude dame bij wie ze in dienst is. De onverwachte rijkdom brengt haar en haar gezin echter geen geluk maar argwaan en jaloezie van de mensen uit haar directe omgeving. Door openheid en optimisme weet ze tenslotte de misverstanden uit de weg te ruimen.

3) Als de wind niet meer waait
De man van Noortje, Martin heeft een belangrijke baan en ze wonen met hun drie kinderen in een prachtig huis. Toch is Noortje niet gelukkig. Haar man is meestal verdiept in zijn werk en wanneer er zich problemen voordoen bij de kinderen, blijkt dat zij verschillend denken over hun opvoeding. Noortje ontmoet een andere man bij wie ze de steun vindt die ze van Martin niet krijgt. Uiteindelijk vindt Noortje toch de weg terug naar Martin.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
WAT WARMTE KAN GEVEN (TRILOGIE) - Voorkant

De winkelwagen is leeg!