Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Vluchten voor de liefde geschreven door Broeke-Bruins Ine ten - hetboekenplankje.nl
Titel: Vluchten voor de liefde
Schrijver: Broeke-Bruins Ine ten
Categorie: streekroman
Prijs: € 2.50
   
Beschrijving:
Omnibus Vluchten voor de liefde geschreven door Ine ten Broeke- Bruins

Hierin zijn opgenomen:
1-Eenzame hoogten-
Ad beleeft een fijne jeugd in de eenvoudige vissersbuurt van een kustplaats. Een later zwerft hij samen met zijn buurmeisje Anneke door de duinen en langs het strand. Maar Ad klimt omhoog op de maatschappelijke ladder en ontgroeit "het buurtje"en schijnbaar ook zijn jeugdvriendinnetje Anneke. De dochter van zijn baas, de geraffineerde Margreet stelt alles in het werk om hem van Anneke af te houden.

2- Een zilveren zoom
Het lijkt op een sprookje wanneer Ad en Anneke "Het oude Ruytershuys"mogen pachten. De nuchtere werkelijkheid is echter dat er hard aangepakt moet worden. Ook van Anneke wordt een zware tol geƫist. Tot het zomer wordt en Ads broer Kees komt helpen. Dat dit op een totaal onvoorziene climax uitloopt kan de hulpvaardige Kees niet vermoede n.

3-De stem van het water
Deetje Kruyt heeft alle schepen achter zich verbrand en probeert ver van haar familie en vrienden een nieuw leven te beginnen. Ze ontdekt echter al spoedig dat dit helemaal niet meevalt. Om haar innerlijke onvrede te camoufleren meet ze zich een houding aan die vrouwen vaak afschrikt, maar sommige mannen juist aantrekt. Slechts een enkeling prikt door het masker heen en ontdekt de echte Deetje.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Vluchten voor de liefde - Voorkant

De winkelwagen is leeg!