Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

De blauwe marlijn geschreven door Hall James - hetboekenplankje.nl
Titel: De blauwe marlijn
Schrijver: Hall James
Categorie: thriller
Prijs: € 1.25
   
Beschrijving:
Intens... Explosief... Meedogenloos...


Thorn ontrafelt een duister complot van corruptie en familie-intriges


De familie Braswell bezat alles waar mensen bereid zijne een moord voor te doen: geld, aanzien, macht. Maar hun oudste zoon, het genie van de familie, verloor bij een bizar ongelijk tijden het vissen het leven. En toen hij verdween - meegetrokken de diepte in door een reusachtige marlijn- nam hij een geheim met zich mee dat zo verdorven was dat het de Braswells zou kunnen vernietigen.

Tien jaar later stort een vliegtuig neer voor de kust van Florida. Als Thorn, die toevallig ter plaatse is, helpt met het redden van overlevenden, merkt hij als snel dat er sprake is van een gevaarlijke samenzwering: iemand heeft een hightech wapen ontwikkeld dat in staat is met één krachtige stroomstoot elektrische systemen te vernietigen. Dit wapen mag absoluut niet in handen van terroristen vallen. Op welke manier zijn de geheimzinnige Braswells en hun familiebedrijf, Micro Dyne, bij dit alles betrokken? En wat heeft het precies te maken met de obsessieve jacht van de familie naar de blauwe marlijn die hun briljante zoon heeft gedood?


James Hall, die al een groot aantal veelgeprezen thrillers op zijn naam staan, woont samen met zijn vrouw Evelyn aan de rand van Blackwater Sound in Key Largo, Florida.

Boek wordt open verstuurd

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
De blauwe marlijn - Voorkant

De winkelwagen is leeg!