Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Natascha Kampusch het meisje in de kelder geschreven door Hall Allen & Leidig Michael - hetboekenplankje.nl
Titel: Natascha Kampusch het meisje in de kelder
Schrijver: Hall Allen & Leidig Michael
Categorie: Biografie
Prijs: € 1.25
   
Beschrijving:
Op weg naar school werd de Oostenrijkse Natascha Kampusch ontvoerd. Acht jaar later schokte haar verhaal de hele wereld.

Op 23 augustus om 12.53 uur vlucht een bleke jonge vrouw haar vrijheid tegemoet. Dit is het moment waar de 18-jarige Natascha Kampusch op heeft gewacht sinds de dag dat ze als 10-jarig meisje op weg naar school werd ontvoerd. Na 8 jaar gevangenschap in een onopvallend Oostenrijks rijtjeshuis, schokt en verbijstert haar verhaal de hele wereld. Hoe overleefde zij een jeugd opgesloten in een kelder? Wat voor jonge vrouw was daaruit tevoorschijn gekomen? Wat voor man was Wolfgang Priklopil, haar ontvoerder die nog diezelfde avond van de ontsnapping voor de trein sprong? En wat had hij van Natascha gevergd?
Terwijl de dagen en weken verstrijken en Natascha's tv-interview de publieke nieuwsgierigheid bevredigt, beginnen de vragen van toon te veranderen. Wat voor relatie hadden de kidnapper en zijn slachtoffer precies? Waarom had Natascha zo lang gewacht met haar ontsnapping? Is het waar dat haar ouders Priklopil van vroeger kenden?
Allan Hall en Michael Leidig hebben deze zaak vanaf 1998 gevolgd. Ze hebben gesproken met politiemensen, advocaten, psychiaters en naaste familieleden van Natascha. Hun unieke, indringende verhaal, vol exclusieve onthullingen werpt een verhelderend licht op een even raadselachtige als verbijsterende ontvoeringszaak en zal iedereen na lezing in het geheugen gegrift staan. Compleet met 8 pagina's fotomateriaal.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Natascha Kampusch het meisje in de kelder - Voorkant

De winkelwagen is leeg!