Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Total recall het verhaal van mijn leven geschreven door Schwarzenegger Arnold - hetboekenplankje.nl
Titel: Total recall het verhaal van mijn leven
Schrijver: Schwarzenegger Arnold
Categorie: biografie
Prijs: € 4.50
   
Beschrijving:
Zijn verhaal is uniek en uiterst onderhoudend, en hij vertelt het met verve in dit boek. Hij werd in de magere jaren na de oorlog geboren in een klein Oostenrijks dorp, als zoon van een veeleisende politieagent. Hij droomde ervan naar Amerika te gaan om wereldkampioen bodybuilding en filmster te worden.
Op zijn eenentwintigste woonde hij in Los Angeles en werd hij gekroond tot Mr. Universe. Binnen vijf jaar sprak hij Engels en was hij de beste bodybuilder ter wereld.
Binnen tien jaar had hij zijn opleiding afgerond en was hij miljonair door investeringen in onroerend goed en zijn carrière als bodybuilder. Ook won hij een Golden Globe Award voor zijn rol in Stay Hungry.
Binnen twintig jaar was hij de grootste filmster ter wereld, de echtgenoot van Maria Shriver uit de familie Kennedy, en een opkomende republikeinse leider.
Zesendertig jaar naar zijn komst naar Amerika werd de man die ooit door zijn mede bodybuilders de ‘Oostenrijkse Eik’ werd genoeg tot gouverneur van Californië gekozen, de zevende economie ter wereld. Hij loodste de staat door een begrotingscrisis, natuurrampen en politiek tumult, en zette zich in voor onder meer een beter milieu en electorale veranderingen. Samen met Maria Shriver bracht hij vier fantastische kinderen groot. In de nasleep van een schandaal dat hij over zichzelf afriep, probeerde hij zijn gezin bij elkaar te houden.

Nooit eerder heeft hij in zijn eigen woorden zijn volledige levensverhaal verteld. Hier is Arnold Schwarzenegger met Total Recall.


Met veel unieke foto's uit zijn memorabele carrière.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
 Total recall het verhaal van mijn leven  - Voorkant

De winkelwagen is leeg!