Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

De grijze jager - de vroege jaren 2- De slag op de Heckingse heide geschreven door Flanagan John - hetboekenplankje.nl
Titel: De grijze jager - de vroege jaren 2- De slag op de Heckingse heide
Schrijver: Flanagan John
Categorie: Splinternieuw fictie
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Splinternieuw boek

'De slag op de Heckingse Heide' is het tweede deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. 'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren.

De vroege jaren van de Grijze Jagers
Voordat ze hun sporen verdiend hadden als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren. In dit tweede deel van de spannende voorgeschiedenis van de Grijze Jager-reeks draait alles om strategie en tactiek en leren we hoe Halt de beroemdste van alle Grijze Jagers is geworden.

De slag op de Heckingse Heide
Nu hij zijn straf voor hoogverraad is ontlopen, verzamelt Morgarath een leger woeste Wargals om de pas gekroonde koning Duncan te verslaan. Halt bereidt zich voor op een bijna onmogelijke taak: hij moet de vijand bespioneren en daarvoor moet hij de kliffen van de Bergen van Nacht en Regen beklimmen, iets wat volgens iedereen ondoenlijk is. Het lukt Halt dit waagstuk te volbrengen, en bij de veldslag die daarop volgt wordt het lot van het koninkrijk Araluen beslist.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
De grijze jager - de vroege jaren 2- De slag op de Heckingse heide - Voorkant

De winkelwagen is leeg!