Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

De slangenkuil geschreven door Bruekers Carin - hetboekenplankje.nl
Titel: De slangenkuil
Schrijver: Bruekers Carin
Categorie: Splinternieuw informatief
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Splinternieuw boek

BINNEN ZES WEKEN AL DE DERDE DRUK
Een onthutsend verhaal over het NAVO-hoofdkwartier in de jaren 90 in Brussel.
'De meesten weten aan welke kant het brood geboterd is'
Brussel was in de jaren negentig van de vorige eeuw al de diplomatieke hoofdstad van Europa. Hier werden wereldgeheimen ontleed, ontmanteld en gedeeld. Ruim 5.400 diplomaten, werkzaam voor de NAVO, de EU, de Raad van Europa, Eurocontrol, de VN en Unesco vormden met alle ambassades ook een spionnenbroeinest. Iedereen hield iedereen in de gaten.

WANNEER GROTE EGO'S HUN GEWETEN VERLIEZEN
Sectie Vijf is een zwaarbeveiligde afdeling binnen de NAVO waar hooggeplaatste militairen werkzaam zijn. De topambtenaar van deze sectie wordt met andere diplomaten door gokschulden, drugs- en alcoholverslaving een speelbal van het exclusieve Internationaal Academisch Genootschap dat een maffiafarce blijkt.Zo komt men ook in aanraking met de uiterst gevaarlijke Guidestones theorie (het terugdringen van de wereldbevolking), verspreid door de geheimzinnige New World Order (NWO).De Amerikaanse minister Kissinger schreef Plan for Food Control Genocide dat uiteindelijk werd besproken in de Club van Rome en de mysterieuze Bilderberggroep - waarvan prins Bernard een van de initiatiefnemers en de Belgische politicus Herman Van Rompuy deelnemer was.

'Weet wat je zegt, maar zeg niet wat je weet'
Carin Bruekers was secretaresse in het kantoor van de NAVO secretaris-generaal Dr. Manfred Wőrner. In deze Private Office ontmoette zij alle wereldleiders voor haar baas. Net voor zijn overlijden in 1994 werd Carin toegevoegd aan Sectie Vijf. Het bleek een 'vuurwerkfabriek' vol grote ego's. Door haar integerheid bouwde zij een indrukwekkend netwerk binnen en buiten de NAVO op. Een van hen was de bekende Nederlandse journalist Haye Thomas. Zij nam hem en de vermaarde strafpleiter Max Moskowicz sr. uit Maastricht in vertrouwen over de interne chantagepraktijken.
Nu, twintig jaar later, onthult Carin in 'De Slangenkuil' haar memoires en haar bijzondere ervaringen in Sectie Vijf, de glasharde werkelijkheid binnen het volkenrechtelijke bondgenootschap NAVO.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
De slangenkuil - Voorkant

De winkelwagen is leeg!