Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Liefdesband geschreven door Burgers-Drost Julia - hetboekenplankje.nl
Titel: Liefdesband
Schrijver: Burgers-Drost Julia
Categorie: streekroman
Prijs: € 2.00
   
Beschrijving:
Drie samenhangende familieromans spelend in en na de Tweede Wereldoorlog.

'Liefhebben is thuiskomen' gaat over Aletta Klomp. Ze is een schoolmeisje als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Ze maakt veel spanningen en zorgen van haar ouders mee. Na een ziekte gaat ze naar het platteland om aan te sterken. Samen met de boerin zorgt ze voor joodse onderduikers. Op een ervan, Sakke, wordt ze verliefd. Ze trouwen en zij raakt zwanger. Nadat ze verraden zijn, wordt de boerin gedood en Sakke weggevoerd.

'Vergrendelde harten' gaat over het tweede zusje, Willemien Klomp. Al jaren is ze verliefd op hun buurjongen. Deze heeft echter alleen oog voor Aletta. In de oorlog gaat hij naar Engeland. Als hij later terugkomt, is Aletta getrouwd en heeft ze inmiddels een gezin. Na veel verdriet ziet hij in dat Willemien de ware voor hem is.

'Een zonnestraal doorbreekt de mist' gaat over het jongste zusje Klomp, Irene. Ze is aan het eind van de oorlog geboren en opgevoed als een dochter van Aletta. Wanneer ze achter de waarheid komt, verbreekt ze alle banden en probeert alleen een bestaan op te bouwen. Na veel problemen vindt ook zij het geluk.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Liefdesband - Voorkant

De winkelwagen is leeg!