Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

De Familie geschreven door Saris Lenie - hetboekenplankje.nl
Titel: De Familie
Schrijver: Saris Lenie
Categorie: streekroman
Prijs: € 3.00
   
Beschrijving:
In deze unieke vijfling beschrijft de lotgevallen van de familie Prinsen, en vooral de twee dochters Minnot en Loraine. Spottend noemen de twee zusters hun familie wel eens de bv in moeilijke zaken. Als er iemand in nood zit, zo lijkt het wel, dan komt zo iemand om hulp bij een van de familieleden.

- Het begint allemaal met Loraine Prinsen in nu gaat de zon nog onder. Ze hoort dat de broer van de bekende tekenaar Jerome Laets in moeilijkheden zit. Zijn vrouw Ilonka zit als gijzelaarster vast in haar geboorteland omdat haar vader, een geleerde, naar Amerika is uitgeweken. Loraine en jerome weten Ilonka vrij te krijgen.

- In als het licht in de morgen is het de beurt van Minnot Prinsen. Met behulp van haar vriend Fred weet zij het meisje Sonja Pirovic naar het vrije westen te smokkelen.

- Sonja wordt in uit de wereld aangewaaid gevraagd een pools jongetje te helpen. Maar hoewel zij nederlandse is geworden, durft zij dat niet goed zelf aan. Loraines nichtje anne en Sonja's vriend Sascha nemen het karwei op zich.

- In schotse symphonie is het dan de beurt aan Sonja. Met behulp van kasteelbezitter ian vindt zij in schotland een verdwenen natuurkundige terug...

- Sonja en Ian zijn in waarheen gaat de reis, Ingele?, Gastheer van Ingele, die samen met het familielid Michael een misdrijf weet op te lossen

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
De Familie - Voorkant

De winkelwagen is leeg!