Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

De 19 beste tennissers aller tijden geschreven door Krajicek Richard - hetboekenplankje.nl
Titel: De 19 beste tennissers aller tijden
Schrijver: Krajicek Richard
Categorie: sport
Prijs: € 3.00
   
Beschrijving:
Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door tennis. Vanaf het moment dat mijn vader een houten racket afzaagde en dat mij in de hand drukte, heb ik geprobeerd het spel te doorgronden. Als tennisser sta je alleen op de baan; er is niemand om je achter te verschuilen. Nergens wordt je karakter zo blootgelegd als op het centercourt. En die karakters, daar gaat dit boek over.

Richard Krajicek stond jarenlang in de mondiale top tien en speelde tegen de vele toppers uit zijn tijd, zoals Pete Sampras, Boris Becker, Andre Agassi en Roger Federer.

Maar wie van hen was nu eigenlijk de beste? De laatste jaren wordt er veel gediscussieerd over de zogeheten GOAT, de Greatest Of All Time. Maar hoe vergelijk je toptennissers van toen en nu? Kijk je naar het aantal gewonnen grand slams, naar het aantal weken op nummer Één of naar de dominantie over tijdgenoten? Richard Krajicek besloot zijn eigen keuzes te maken, en stelde zijn persoonlijke top negentien samen.

Het resultaat is dit prachtige full colour boek vol spannende anekdotes, interessante biografieën en privé foto's. Naast de beste tennissers beschrijft Krajicek ook de opmerkelijke levensverhalen van dertien markante spelers zoals Jack Kramer, Arthur Ashe en Ilie Nastase, omdat zij door hun karakter en charisma het hedendaagse tennis mede De pers over Harde ballen: hebben gevormd.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
De 19 beste tennissers aller tijden - Voorkant

De winkelwagen is leeg!