Opties:
Sorteer op:

Aantal per pagina:

Geluk Reikt Ver geschreven door Saris Lenie - hetboekenplankje.nl
Titel: Geluk Reikt Ver
Schrijver: Saris Lenie
Categorie: streekroman
Prijs: € 1.75
   
Beschrijving:
In deze omnibus zijn drie prachtige romans van de eind 1999 overleden auteur Leni Saris gebundeld.

- In 'Tussen eb en vloed' krijgt Terry's broertje een zwaar ongeluk en blijft invalide. Ze is gek op het kind en neemt het de twee studenten die de auto bestuurden zeer kwalijk, hoewel ook een van h en het leven laat. Terry probeert haar broertje voor een operatie naar Milaan te krijgen. Ze vindt dat Philip Lindershof, de student die het ongeluk overleefde, haar daarbij moet helpen. Die kijkt heel vreemd op als Terry hem daarmee confronteert...

- In het tweede deel is de hoofdrol weggelegd voor Regine in 'Duizend zomers'. Wanneer ze de componist Steven Volckmaers spreekt, realiseert zij zich niet dat ze elkaar al eens eerder hebben ontmoet. Steven beschuldigt Regine, maar deze dient hem aardig van repliek. Al snel blijkt het op een misverstand te berusten en krijgen Regine en Steven de kans elkaar beter te leren kennen. Toch hapert er iets tussen hen!

- De omnibus wordt afgesloten met het romantische 'Geef mij vandaag en iedere dag...' waarin Jocelyn Maron, na het overlijden van haar vader, de scepter zwaait in het chique hotel De Brandershof. Het bedrijf verkeert in financiŽle moeilijkheden. De jonge Patrick Gerlach is erg gecharmeerd van de mooie Jocelyn, maar deze is niet erg toeschietelijk.

Klik op het plaatje om hem te vergroten.
Geluk Reikt Ver - Voorkant

De winkelwagen is leeg!